Hírek

Teljesen elnémetesedhet az Arsenal

Arséne Wenger újabb német válogatott labdarúgókat szemelt ki: Julian Draxler, Marco Reus és René Adler a célkeresztben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!A Daily Express értesülései szerint hamarosan újabb német labdarúgók csatlakozhatnak az Arsenal keretéhez. A londoniakat trenírozó Arséne Wenger két fő kiszemeltje csapata további megerősítésére a Schalkéban futballozó Julian Draxler és a dortmundi Marco Reus – írja az angol lap.

Reust a hírek szerint már télen jó eséllyel megszerezheti a Premier League-ben öt fordulót követően első helyen álló alakulat, igaz legalább 35-40 millió eurót kéne kicsengetniük a támadóért.

Draxler helyzete valamelyest más. A 20 esztendős labdarúgót már nyáron is igyekezett magához édesgetni az Arsenal, ám akkor nem jutottak dűlőre egymással a felek. A német kijelentette, a jövő évi Brazíliai világbajnokságig nem hajlandó elhagyni a Schalkét, de hogy utána mi lesz, azt ő sem tudja.

Harmadik németként csatlakozhat René Adler, a Hamburger SV 28 esztendős válogatott hálóőre, akit korábban már szintén szóba hoztak Wengerékkel. Igaz, szerződtetése csak abban az esetben valósulhat meg, ha az idén kölcsönvett Emiliano Viviano nem válik be Londonban, vagy pedig nem tudják végleg kivásárolni palermoi szerződéséből.

Az Arsenal első keretében jelenleg öt német szerepel. A két feltörekvő fiatal, Serge Gnabry és Gedion Zelalem mellett Per Mertesacker, Lukas Podolski és a nyáron 50 millió euróért szerződtetett Mesut Özil.

Olvasói sztorik