NB II

Sosem találod ki, miért sérült meg a Mezőkövesd játékosa!

Szilvási Péter Németországban elszokott a műfűtől, így nem bírta a lába a terhelést.

Kapcsolódó cikkek

Szilvási Péter, az NB II-es Mezőkövesd Zsóry játékosa az elmúlt hetekben sérüléssel bajlódott, a fiatal középhátvéd azonban reméli, a kellemetlenség mihamarabb a múlté lesz, és ő szerephez jut a csapatban.

– Jól érzem magam, elkezdtem az alapozást, sajnos jött egy Achilles-sérülés, amiből most kezdek kilábalni. Remélem, hogy minden rendben lesz, már két napja a csapattal edzem. Tudom, hogy így nehezebb dolgom lesz, mintha az alapozást teljesen végigcsináltam volna, de remélem, így is kapok elég játéklehetőséget – kezdte, majd arról is beszélt, hogy mi okozta a sérülést. Semmi extra nem történt, csupán nem bírta a műfüves terhelést.

– Németországban csak füvön játszottunk, így szerintem a műfű okozta, négy éve nem voltam ilyen talajon. Szerencsére már füvön leszünk, így ilyen gondom szerintem már nem lesz – fogalmazott a klubhonlapnak, majd beszélt a kinti évekről is.

– Nagyon szerettem kint játszani, három évig voltam a Fürth második csapatában, minden meccsen kaptam szerepeltem. Utána jött nyáron jött a lehetőség, hogy a Debrecen leigazol. Nem így terveztem, hogy az NB III-ban fogok játszani, de remélem, hogy most ebben a félévben minél többet játszom majd, és eljön az én időm is Debrecenben.

Olvasói sztorik