NB II

Elköszönt NB I-es védőjétől a Mezőkövesd

Nánási Balázs nem szerepel Pintér Attila tavaszi elképzeléseiben.

Kapcsolódó cikkek

A Rangadó.hu értesülései szerint a Pintér Attila vezette Mezőkövesd elköszönt korábbi NB I-es védőjétől, Nánási Balázstól. A 26 éves játékos 2014 óta erősítette az együttest, előtte megfordult a Vasasnál, Zalaegerszegen és Nyíregyházán is. Az élvonalban 15 találkozón jutott szóhoz.

– A mai nap folyamán személyesen beszélt velem Pintér Attila vezetőedző – mondta Nánási Balázs. – Közölte velem, hogy tavasszal más belső védőkkel képzeli el a csapatot. Így le kell mondanom arról, hogy Mezőkövesden folytassam a tavaszi szezonban. Kicsit fájó, hiszen nagyon sok támogatást kaptam a klubtól az elmúlt másfél évben, miután sérülten érkeztem. Igazán most tudtam volna igazi értékeimet, erényeimet megmutatni, viszont tudomásul veszem és tiszteletben tartom ezt a döntést. Csapatot keresek, viszont mindenképpen az NB II-ben fogom folytatni. A Mezőkövesdnek további sok sikert kívánok!

Mint megtudtuk, amíg nem talál új csapatot, addig mindenképpen a kövesdieknél készül egyénileg, vagy valamelyik utánpótláscsapatnál.

Olvasói sztorik