NB II

Nyíregyházán edz a bangladesi kalandor

Csorba Szabolcs előbb Cigándra igazolt, de onnan máris távozott; nem sokáig lesz klub nélkül.

Kapcsolódó cikkek

Az NB III-as Cigánd SE honlapjánakhíre szerint a játékos fegyelmezetlensége miatt szerződést bontottak Csorba Szabolccsal, a nyáron Bangladesből érkezett támadóval.

Az osztálytárs Nyíregyháza Spartacus honlapjaugyanakkor azt írja, hogy Csorba személyében visszatérhet hozzájuk egy régi ismerős, aki már náluk edz.

Csorba Szabolcsot az egyik legnagyobb tehetségnek tartották Magyarországon. A Nyírsuliban nevelkedett, 14 évesen például a Ferencváros ellen fölényesen megnyert találkozón hat gólt lőtt és egy büntetőt is kiharcolt. Később az MTK-hoz, majd Debrecenbe került, 2012-ben viszont visszatért a Szparihoz, és az NB II-ben alapembernek számított, tíz gólt szerzett abban a szezonban.

Az élvonalbeli Paks szerződtette, majd Balmazújvárosba került, később pedig külföldön is kipróbálta magát. Az idei szezont Cigándon kezdte, de könnyen lehet, hogy a héten már ismét a Nyíregyháza labdarúgója lesz. A csapattal készül, és a vezetőséggel is megállapodott, így amennyiben a szakmai stáb igényt tart a játékosra, szerződést köthetnek vele.

Olvasói sztorik