NB II

Nagyon szeretne feljutni a Szolnok

Amíg zajlanak az építkezések, csak 1200 nézőt engedhetnek be a Tiszaligeti Stadionba.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A hétvégén elrajtolnak a küzdelmek a másodosztályban is. A Szolnoki MÁV FC csapata és szimpatizánsai is készülnek az évadra, a minap szurkológyűlésen találkoztak egymással a felek.

– Mérföldkő lesz az életünkben az idei esztendő, hiszen december közepén adjuk át a Tiszaligeti Stadion nyugati oldali lelátóját. A keleti oldal és a vendégszektor készen áll a szurkolók fogadására, egyelőre azonban ezer-kétszáz nézőt tudunk elhelyezni – idézi a szoljon.hu Földi Sándort, a MÁV FC ügyvezetőjét. – További jó hír, hogy nem emeljük a jegyárakat. Jövőre azonban nem kizárt, hogy emelünk, mert NB I-esek leszünk. Nem titkoljuk, hogy a bajnoki címért akarunk játszani, a fiúk is akkor tudnak jól keresni, ha jól játszanak, és ezzel együtt nyerik a meccseket.

A szolnoki csapat keretének gerince együtt maradt, hozzájuk hat új futballista csatlakozott, Balajti Ádám, Búrány Zoltán, Gajdos Zsolt, Hrabina Alex, Kovács Olivér és Vermes Krisztián személyében. A klub technikai vezetője bemutatta az egybegyűlteknek a csapat saját nevelésű fiataljait: Földi Marcell, Kánya Norbert, Polák Gergő, Pongrácz Milán és Tóth Péter is a húsz focistát számláló első keret tagjai lesznek az előttünk álló évadban, amelyben az ős-szolnoki Lengyel Bélát választották meg társai csapatkapitánynak.

A szakmai munkát továbbra is Kis Károly vezetőedző irányítja, segítői Antal Gábor és Balogh Pál lesznek. A szakember is bizakodva várja a rajtot.

– Az új játékosok az én kérésemre kerültek a klubhoz. Nem titkoljuk, hogy a feljutást célozzuk meg, tudjuk, hogy mellettünk még legalább öt csapat hozzánk hasonlóan gondolkodik. Egy biztos, minden meccsünk nagyon kemény lesz, minden egyes pontért nagyon meg kell küzdenünk. Sok plusz kell mindenkitől, ha el akarjuk érni célunkat – mondta Kis Károly.

Olvasói sztorik