NB II

Wittrédi újra Kozármislenyben

A 28 éves játékos korábban 69 élvonalbeli mérkőzésen lépett pályára és hét gólt szerzett.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Debrecenből tavasszal távozó Wittrédi Dávid az NB III-as Kozármisleny csapatánál folytatja pályafutását. A 2011–2012-es szezonban az ősz utolsó mérkőzéseitől kezdve a bajnokság végéig már szerepelt a baranyai település – akkor másodosztályú – együttesében, és akkor kimondottan sikeres időszakot zárt: 16 mérkőzésen 12 gólt szerzett, komoly érdemeket szerzett a Kozármisleny ezüstérmes helyezésében.

Ezt követően visszatért Pécsre, ahol remek szezont produkált a legmagasabb osztályban: 29 összecsapáson hat alkalommal volt eredményes. Wittrédi a tavalyi évben Debrecenbe szerződött, ahol nem kapott annyi játéklehetőséget, amennyit szerette volna, így a bajnokság vége előtt közös megegyezéssel szerződést bontottak.

Az azóta eltelt időszakban többször edzett már az NB III-as csapattal, és miután világossá vált, hogy a klub melyik osztályban indul, megszületett a megállapodás. A 28 éves játékos korábban 69 élvonalbeli mérkőzésen lépett pályára és hét gólt szerzett. Ezen kívül 97 másodosztályú találkozót is játszott, ezeken 24-szer volt eredményes – írja régi-új klubja honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik