NB II

Csákvárra hívták Sowunmit

Az FC Ajka rutinos csatára inkább visszavonul.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Gajdos Zsolt, Horváth Roland, Milinte Árpád, Burucz Barna és Varga Zoltán személyében öten már távoztak Csákvárról idén nyáron, de a klub honlapjahétfőn már érkezőkről is beszámolt.

Két kapussal és két bal oldali játékossal a hétvégén megegyeztek. Milinte helyére egy hasonlóan rutinos kapus, Kovács Attila érkezik. A 34 éves játékos korábban védett Tatabányán, Balassagyarmaton, Pakson, Veszprémben, legutóbb pedig Cegléden. A 26 éves kapus, Gróf Dávid külföldön nőtt fel: a skót Hibernians, az angol Notts County és Wallsall után Németországban védett, tavasszal a Berliner AK hálóját őrizte.

A 22 éves balhátvéd, Baranyai Ádám újpesti nevelés, de kölcsönjátékosként szerepelt a Siófok és a REAC színeiben. A 29 éves Szekér Dávid a bal oldalon több poszton is bevethető, ő is a Megyeri úton nőtt fel, majd játszott Cegléden, a REAC-ban és Tatabányán is.

– Bár egyelőre csak szóbeli egyezség született kiszemeltjeinkkel, nagyon remélem, hogy esetükben a kézfogás felér az aláírással – mondta Bognár György szakmai igazgató. – Bár egy rossz tapasztalatom azért máris van. Nagyon szerettük volna megszerezni Ajkáról Sowunmi Thomast, és a múlt héten szóban vele is megegyeztünk, de ma felhívott telefonon, hogy annyira fáj az Achillese, befejezi az aktív játékot és edzőként marad eddigi klubjánál. Sajnálom, hogy így alakult, de a jelenleg kialakult árversenybe mi nem tudunk és nem is akarunk beszállni.

Bognár hozzátette, hogy két csatárra még mindenképpen szükségük van, lehetőleg egy rutinosra és egy fiatalra. A héten már két edzőmeccs is vár a csapatra: szerdán Tatabányán, szombaton a szlovákiai Gután lép pályára a Csákvár.

Olvasói sztorik