NB II

Távozik Csákvárról a támadó

Az elmúlt évet a Szolnoki MÁV FC-nél töltő Racskó Rolanddal közel állnak a megállapodáshoz.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II-es Csákvár játékosai egyelőre nyári szabadságukat töltik, ám már nem sokáig: egy hét múlva megkezdődik a felkészülés az augusztus 1-én rajtoló másodosztályú bajnokságra.

– Jelenleg a családdal Bükfürdőn nyaralunk, ám gondolataim már egyre többet forognak a felkészülés körül – felelte a klubhonlapérdeklődésére a vezetőedző, Toldi Gábor.

– Természetesen szeretnénk megtartani értékeinket, ám tisztában vagyunk vele, hogy egyik, másik játékosunkat, és itt elsősorban a kölcsönben nálunk lévőkre gondolok, nehéz lesz továbbra is csákvári szerelésben tudni. Mi is körülnéztünk a játékospiacon, ám hogy ki érkezik, az a távozók függvénye.

Ami biztos: Varga Zoltán távozik a csapattól, a támadó minden valószínűség szerint a megyei I. osztályú Velencében folytatja pályafutását. Az elmúlt évet a Szolnoki MÁV FC-nél töltő Racskó Rolanddal közel állnak a megállapodáshoz, miként a Puskás Akadémián nevelkedett Molnár Tibor is szívesen maradna klubnál. A felkészülést június 30-án, kedden délelőtt kezdi meg a csapat, addigra összeáll az edzőmeccsek menetrendje is.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik