NB II

Zúzódásokkal megúszta a szörnyű esést

A csákvári Kocsis Gábor sokkal rosszabbul is járhatott volna.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Gyirmót elleni 4-3-as vereség duplán is fájt az NB II-es Csákvár védőjének, Kocsis Gábornak, egyrészt a már zsebben érzett egy pont elhullajtása, másrészt a mérkőzés hajrában, 3-3-nál történt sérülése és kényszerű cseréje miatt. A találkozó 84. percében még az erős idegzetű szurkolók is ijedten kapták szemük elé a kezüket a lelátón. A közel 190 centi magas Kocsis egy ütközést követően fejjel lefelé zuhant a gyepszőnyegre. Percekig ápolták a játéktéren, majd miután letámogatták a pályáról, a mentő a fehérvári kórházba szállította.

– Mindenre tisztán emlékszem, és azt kell mondanom, sokkal rosszabbul is járhattam volna. Molnár Tibi és a vendégek balhátvédje, Fejes vívott nagy csatát, és miközben én felugrottam elfejelni a labdát, egyszerűen kisodorták a lábam – elevenítette fel a történteket a védő a klubhonlapon.

– A tarkómra, vállamra érkeztem, azonnal arra gondoltam, csak nehogy komolyabb sérülés legyen a vége. Fájt a fejem, a lapockám, mozdulni is alig tudtam. Betámogattak az öltözőbe, s csak ott értesültem az utolsó másodpercekben kapott gólról. Szörnyű érzés volt. Egyrészt fájt mindenem, másrészt úgy éreztem, igenis rászolgáltunk volna minimum a döntetlenre. Sőt, mi is győzelemre játszottunk, talán még az iksszel sem lettünk volna maradéktalanul boldogok. Nyugodtan mondhatom, temetői hangulat uralkodott az öltözőben a meccs után. A kórházban aztán megállapították, hogy viszonylag olcsón, néhány zúzódással, agyrázkódás nélkül megúsztam a brutális esést. Reményeim szerint szombaton ott lehetek a Fáy utcában a Vasas elleni összecsapáson.

Olvasói sztorik