NB II

Elfogytak a gólok az NB II-es csapatnál

Csákvárról 23 találat távozott a nyári átigazolási időszakban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Az NB II-es Csákvár ugyan csak kedden délelőtt kezdi felkészülését, az átigazolási piac már – nem hivatalosan – nyitva van. Azt már eddig is tudni lehetett, hogy Varga Zoltán a szezon végeztével elköszönt és a megyei bajnokságban szereplő Velencéhez igazolt, a napokban azonban biztossá vált, hogy két meghatározó játékosukat sem tudják megtartani – tájékoztat a klub honlapja.

Gajdos Zsolt ugyan csak kölcsönben szerepelt a csapatnál a Puskás Akadémiától, ám szerették volna a következő szezonban is csákvári szerelésben tudni. A 22 éves támadó a csapat legeredményesebb játékosának bizonyult az elmúlt idényben, 14 góllal járult hozzá bennmaradáshoz. Gajdos Zsolt már megállapodott a Szolnoki MÁV FC együttesével, a 2015–2016-os pontvadászatban a Tisza-parti gárdát erősíti.

Rajta kívül távozik a tavasz második leggólerősebb játékosa, Horváth Roland is. A 21 éves támadó a hét végén már pályára is lépett az NB I-es Paks csapatában, amely 1-1-es döntetlenre végzett felkészülési meccsen a Honvéd ellen. Bár Horváth Roland egyelőre nem írta alá szerződését, de a csákváriak információi szerint közel állnak a felek a megállapodáshoz. Mindez azt jelenti, Gajdos Zsolt és Horváth Roland révén 23 gól távozott Csákvárról.

Olvasói sztorik