NB II

Ősszel lesz a gyirmóti stadionavató

Addig is a keret megerősítése a vezetők célja; győri és kecskeméti játékosokat tesztel a klub.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook–on!

Épül-szépül a Gyirmót FC miniarénája, amelynek avatását szeptemberre, a magyar-román válogatott mérkőzés idején tartott bajnoki szünetre tervezik – írja a Kisalföld.

Teljesen átalakult a szakmai stáb, Szentes Lázár szakmai igazgató kiválasztotta azokat, akikkel megcélozza az NB I-et: Bene Ferenc vezetőedzőt, Krecska János és Nagy László pálya-, valamint Tőkés László kapusedzőt.

A tavalyi játékoskeretből Bobál Gergely, Fejes és Csemer visszatért a Honvédhoz, Magasföldi Dunaújvárosba szerződik, Graszl és Cseri Kisvárdára, Kákonyi Soroksárra tart, Deli és Oross az ETO-ba igazolt, Papp Kristóf Paksra megy, és távozik Balog Zoltán is.

A távozók pótlására vagy a keret erősítésére több futballistát igazolt a klub. Simon Attila Ausztriából, Sebők Zsolt Ciprusról, Völgyi Dániel pedig az ETO-ból érkezett Gyirmótra. A legújabb szerzemények közé tartozik Horváth Adrián, aki eddig a Honvédban és Pécsen szerepelt és Simon András, őt az ETO-ból is ismerhetik a futballbarátok. Ahogy azt a Rangadó.hu korábban már megírta, Balogh Béla leigazolása is biztosnak tekinthető, de a Kisalföld úgy tudja, a Pécsi MFC-nél jelenleg nincs, aki aláírja a kiadatását.

Napjainkban próbajátékon tartózkodnak Gyirmóton: Farkas Zoltán, Csató Martin (volt ETO-sok), míg Szalai Dániel Kecskemétről jött.

A múlt heti két próbajátékos, Juhász Dániel (Pápa) és a dunaújvárosi Papp Máté nem győzte meg tehetségéről a szakmai stábot.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik