NB II

Futószalagon érkeznek a játékosok a Gyirmóthoz

Az NB II-es együttes hétfőn két új és egy saját nevelésű labdarúgó szerződtetését jelentette be.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Erős hétfőt zárt a Gyirmót: négy labdarúgó szerződésének aláírását jelentette be az NB II-es klub honlapja. Tóth Norbert szerződéshosszabbításáról már beszámoltunk.

Mellette a klub vezetősége kétéves szerződést kötött Horváth Adriánnal is. A 27 éves középpályás korábban megfordult az akkor még másodosztályú Barcs, illetve Kozármisleny csapataiban. 2009 nyarától a Budapest Honvéd labdarúgója lett, ahol bemutatkozhatott az élvonalban is. Ezt követően 3 év múlva került Pécsre, ahol alapember volt, és ahol az előző 3 évet is töltötte.

– Személyében stabil, első osztályú védekező középpályást igazoltunk. Erőssége a labdaszerzés és a taktikai érzék – mondta róla Szentes Lázár szakmai igazgató.

A csatársorba Simon András érkezett 3 évre. Simon salgótarjáni nevelés, 30 NB I-es mérkőzéssel rendelkezik, megfordult külföldön, méghozzá többek között az angol Liverpoolban is, legutóbb a Paks színeiben szerepelt.

– Azért igazoltuk le, mert bízunk benne, hogy a korábbi évek hányattatásai után képességeinek megfelelően fog teljesíteni és játékával, góljaival kiteljesedik pályafutása – mondta Szentes.

A klub vezetősége ezen felül 3 éves megállapodást kötött Szegi Vincével. A 18 éves támadó 2012 óta a gyirmóti utánpótlást erősítette, tavaly két Ligakupa-mérkőzésen – az elsőn gólt is szerzett a Honvéd ellen –, illetve egy bajnoki találkozón már szerepet kapott, akkor még amatőr labdarúgóként.

Olvasói sztorik