NB II

Kilencen, egy nyaralóban éltek a kilakoltatott siófoki játékosok

A klubnál továbbra is bíznak benne, hogy jövőre is az NB II-ben szerepelhetnek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kieső helyen végzett az NB II-ben a Siófok, ám a klubnál bíznak benne, jövőre is a másodosztályban szerepelhetnek. A sonline.hu azzal indokol, hogy mivel eggyel kevesebb a létszám, az alacsonyabb osztály legjobb másodikja a kedvezményezett, ám ez az a Putnok, amely nem kapott NB II-es licencet.

– Igen, bennmaradtunk, nem kérdéses. A Pápa kiesésekor mi már tudtuk ezt, ám erről sosem beszéltünk az öltözőben. Nagyon-nagyon nehéz a helyzet, hisz ez a döntés – úgy gondolom – csak június végén válik, válhat hivatalossá. Így pedig nehéz lesz labdarúgókat szerződtetni, miközben mindenkinek lejár a kontaktusa és nem kérdéses, hogy a legjobbjaink válogathatnak az ajánlatok közt – nyilatkozott a honlapnak Soós Imre edző.

A siófoki labdarúgók és Soós sem beszélt a szezonban a nyilvánosság előtt a gondjaikról, igyekeztek azt az öltözőben tartani, ám miután vége a bajnokságnak, a tréner szemléltette annak nagyságát.

– A kiesés szempontjából igen fontos utolsó, gyirmóti mérkőzés előtt rakták ki az albérletéből az egyik labdarúgónkat, ahol a főbérlő, hozzáteszem teljesen jogosan, rendőrt akart hívni, hiszen a játékos nem tudott fizetni. Ha az ügyvezető, Bíró Gábor nem siet a segítségére, el sem tudom képzelni, mi történt volna. De több játékos is kénytelen volt elhagyni az albérletét. Az egyik labdarúgó családjának balatoni nyaralójában kilencen laktak emiatt, képzeljék el így, hogy lehet készülni egy-egy bajnoki találkozóra – mondta.

Olvasói sztorik