NB II

Alakul az NB III-as ETO kerete

A világbajnokság előtt Mervó Bence is kijelentette, hogy maradna, de a kiváló szereplése miatt lehet, hogy nem sikerül őt megtartani.

Kapcsolódó cikkek

Mervó még nem tudja

– Tudja már, hol folytatja?
– Nem. A menedzsereim szerint több ajánlat érkezett értem, köztük külföldi csapatoktól is. A héten egyeztetünk, de nem tartanám elhamarkodottnak a légióskodást – nyilatkozta Mervó Bence a Borsérdeklődésére.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A kiszemeltek közül már majdnem mindenkivel sikerült megállapodni, a hétvégére akár teljes lehet az ősztől az NB III-ban induló Győri ETO FC kerete – mondta a Kisalföldérdeklődésére el Drucskó Zoltán, a klub ügyvezetője.

A győriek hetven százalékban az eddig is NB III-ban szereplő játékosokra építenek, de – ahogy korábban jeleztük – lesznek rutinosabb, egykor Győrben szereplő visszatérők is. Ősztől már biztosan az ETO játékosa lesz Szabó Zsolt és Illés Dávid, folyamatban van Vankó Imre leigazolása is.

Az élvonalban már bemutatkozó fiatalok közül többen is maradhatnak. Sikerült megállapodni Nagy Ádámmal, Kerékgyártó Dáviddal, Szabó Bencével, és bár a szóbeli egyezség megszületett, Mayer Milán még nem írt alá az együtteshez. Hétvégén dőlhet el az U20-as világbajnokságról hazatérő győriek sorsa.

Az ügyvezető reméli, hogy sikerül megtartani Horváth Dánielt és Pongrácz Viktort is. Ugyan a vébé előtt Mervó Bence is kijelentette, hogy maradna, de a kiváló szereplése miatt lehet, hogy nem sikerül őt Győrött tartani. A felkészülés június 24-én kezdődik, amelyre egy-két próbajátékos még érkezik.

Olvasói sztorik