NB II

Ki lesz Sisa Tibor utódja?

A szigetszentmiklósi Horváth Ferenc, vagy a dunaújvárosi Artner Tamás a jelölt Gyirmóton.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Kedden jelentették be, hogy a Gyirmót FC nem hosszabbítja meg Sisa Tibor vezetőedző lejáró szerződését. Az indoklás szerint a tréner ajánlatot kapott máshonnan, ezért távozik. Honlapunk információja szerint ez csak a hivatalos verzió, elsősorban nem ez állt a háttérben, hanem az, hogy nem teljesítette a célkitűzést, ami az első két hely valamelyikének megszerzése, vagyis a feljutás volt, és a játékosokkal sem volt jó a kapcsolata (és akkor még finoman fogalmaztunk).

Utódja – értesülésünk szerint – a Szigetszentmiklóson tevékenykedő Horváth Ferenc lehet, aki a közelmúltban lecsúszott a Bp. Honvéd vezetőedzői posztjáról – hiszen az olasz Marco Rossi szerződést hosszabbított –, és valószínűleg a Puskás Akadémiánál sem őt választják, ugyanis a licenc nélküli Pécsi MFC-től távozó horvát Robert Jarni már a felcsútiak utolsó, szombathelyi bajnoki meccsét is a helyszínen tekintette meg.

Érdekesség, hogy Horváth Ferenc mellett Artner Tamás is képben van Gyirmóton, annak ellenére, hogy a kiesés ellenére hitet tett a dunaújvárosi folytatás mellett, és élő szerződéssel rendelkezik.

Olvasói sztorik