NB I

A külügyminiszter betette a lábát Kispestre

Szijjártó Péter birtokon belülre került a Bp. Honvédnál, amelynek Horváth Ferenc lesz az edzője.

Kapcsolódó cikkek

A Külgazdasági és Külügyminisztérium a „A külügyminiszter betette a lábát Kispestre” című cikkhez a következő helyesbítést fűzi:
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter egyetlen sportklub működtetésében, vezetésében sem kíván szerepet vállalni.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Rangadó.hu május 18-án elsőként írta meg, hogy Szijjártó Péter hamarosan bekerül a Bp. Honvéd FC vezetésébe, a kispadra pedig pártfogoltja, Horváth Ferenc ül.

„Egy ideje már nyílt titok, hogy a közismerten nagy Honvéd-szurkoló külügyminiszter, Szijjártó Péter kinézte magának a kispesti csapatot. Márpedig a Horváth Ferenccel ápolt jó viszonya sem titok már régóta, tehát ha sikerülne birtokon belülre kerülnie Kispesten, bizonyára őt nevezné ki a csapat élére” – írtuk a közelmúltban.

A szerdai Honvéd–Ferencváros Ligakupa elődöntő-visszavágó kezdete előtt a kispesti stadionban megerősítést nyert az információnk, amit este a Nemzeti Sport Online is közölt: eldőlt, hogy a külügyminiszter bekerül a klubvezetésbe. Hogy pontosan milyen tisztséget fog betölteni, egyelőre nem ismert, de az biztos, hogy a jelenlegi tulajdonos, George F. Hemingway is marad.

A szakmai vezetéssel kapcsolatban előrevetített változás is küszöbön áll: immár biztosra vehető, hogy Marco Rossi a bronzérem megszerzése után most, a bennmaradást kiharcolását követően is távoznia kell, utódja Horváth Ferenc lesz.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik