NB II

Nem igaz, hogy kirúgták Kulcsárt

A Mezőkövesdről hirtelen távozó Kulcsár Kornél a Haladás élvonalban maradásáért szorít.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A múlt héten a Rangadó.hu írta meg elsőként, hogy Mezőkövesden felmentették az edzéslátogatás alól Kulcsár Kornélt, néhány nappal később pedig a másodosztályú klub bejelentette, hogy közös megegyezéssel szerződés bontott a Haladástól kölcsönben szereplő középpályással. A 23 éves játékos tavaly nyáron érkezett, és a kölcsönszerződése június 30-án járt volna le. Ebben a szezonban 26 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken négy gólt szerzett, az utolsó meccsén a ZTE ellen pedig kiállították, ezt követően került sor a szerződésbontásra.

– Nem az történt, amit Vajda György újságíró leírt. Nem értem, miért írta, hogy engem kirúgtak, ugyanis szó sem volt semmilyen kirúgásról. Az edzőt is meg lehet kérdezni, hogy nem volt vitám senkivel – kezdte a Rangadó.hu érdeklődésére Kulcsár Kornél. – A lényeg az volt, hogy a ZTE ellen a szezonban már másodszor állítottak ki, utána még kaptunk három gólt, ezt pedig valakinek a nyakába kellett varrni. Úgy tűnik, ez én lettem, de nincs ezzel semmi gond, mert úgyis ez lett volna a vége. Akkor maradtam volna Mezőkövesden, ha a csapatnak sikerül kiharcolnia az NB I-be jutást, erre azonban már elég kevés az esély. Nyáron úgyis felbontottuk volna a kölcsönszerződést, és jöttem volna vissza Szombathelyre. Igazából ennyi történt, megállapodtunk, hogy nem várunk a nyárig, így közös megegyezéssel felbontottuk a szerződésemet.

– Hogy értékeli a Mezőkövesden töltött időszakot?
– Minden mérkőzésen kezdő voltam a bajnokságban, egyszer sem voltam csere, amikor tudtam játszani. Amíg Tóth László volt a vezetőedző, úgy érzem, jobban ment a játék, de úgy gondolom, utána az új trénernél sem volt gond. Nem vagyok megelégedve, mindenképp azt vártam volna a csapattól, hogy feljut, mert úgy gondolom, Mezőkövesden nem mostanában lesz még egy ilyen gárda, amilyen most. Kicsit szerencsétlenek is voltunk, mert összeszámoltuk, hogy tizenhárom pontot buktunk el a kilencvenedik perc után kapott gólok miatt. A két kiállításommal sem vagyok elégedett, aki ismer, tudja, hogy nem vagyok durva játékos.

– Mi a helyzet a folytatással? Hogyan tervezi a jövőt?
– A Haladással még szerződésem van, és a napokban fogok beszélni Tóth Miklós ügyvezetővel és az edzővel arról, mik az elképzeléseik velem kapcsolatban. Most az a legfontosabb, hogy a Hali bennmaradjon az első osztályban.

Olvasói sztorik