NB II

Kenesei nélkül készül a Vasas

Szanyó Károly valószínűleg nem kockáztatja rutinos csatára játékát Szigetszentmiklóson.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A listavezető Vasas a stabil középcsapatnak számító Szigetszentmiklós vendége lesz az NB II 23. fordulójának szombati játéknapján. A dolog pikantériája Horváth Ferenc és Szanyó Károly edzői párharcán kívül az, hogy a Pest megyeiek ősszel győzni tudtak Angyalföldön.

Az éllovasnál kisebb-nagyobb gondokkal küszködnek, hiszen többen is sérültek a keretben. Gál Mátyás, Takács Krisztofer és Nagy Dániel mellett Kenesei Krisztián is kihagyja a következő találkozót.

– Az egyik legfájóbb pont Kenesei Krisztián sérülése, akinek emelőizom-fájdalmai vannak. Nagyon szeretne játszani, de nem biztos, hogy nekünk most kockáztatni kellene a műfüvön, hogy hosszabb időre kidőljön a sorból. A döntéssel még megvárjuk a pénteket, de nagyobb a valószínűsége, hogy Kenő nem léphet pályára szombaton – nyilatkozta a klub honlapján Szanyó Károly vezetőedző. – Ha a Szolnok elleni hozzáállást és játékot tudjuk hozni a Szigetszentmiklós ellen is, akkor lesz esélyünk pontot, pontokat szerezni ellenük. De tisztában vagyunk azzal, hogy rettentően kemény és nagyon agresszív ellenféllel fogunk találkozni.

A Vasas trén ere szerint az ellenfélből alaposan felkészültek, az elmúlt mérkőzéseik videofelvétele alapján elemezték, amire szükségük volt.

– Kijelenthetem, hogy a győzelem reményében szeretnénk elutazni, de tisztában vagyunk azzal, hogy rettentően kemény és nagyon agresszív ellenféllel fogunk találkozni, akik nem fogják olcsón adni a bőrüket. Ezért meg kell tennünk mindent a siker érdekében, hogy a már sokszor említett céljainkat elérjük – hangsúlyozta Szanyó.

Csapata ezen a héten a Mészöly Kálmán műfüves pályán edz, hogy ezzel is szokja a szigetszentmiklósi centerpálya borítását, ami a legkomolyabb előnye az aktuális ellenfélnek a többi csapattal szemben.

A Vasas-szurkolók csütörtökön és pénteken a Fáy utcában vásárolhatják meg belépőjegyeiket a szombati meccsre. Erről ide kattintva olvashatnak részleteket.

Olvasói sztorik