NB II

Két góllal nyert a Siófok

A balatoniak eseménytelen mérkőzésen 2-0-ra verték a Kozármislenyt.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II-ben szereplő Siófok a harmadosztályú Kozármisleny ellen játszott felkészülési mérkőzést szerdán. Az első félidőben jobbára a középpályán folyt a játék, a sok pontatlanság miatt egyik csapat sem tudott kialakítani helyzeteket. A 45. percben a balatoniak megszerezték a vezetést: Andorka adott remek passzt Molnár Marcellnek, aki a tizenhatos vonaláról hatalmas gólt lőtt (1-0).

A második játékrészben sem sikerült felpörögniük a csapatoknak. Egészen a 73. percig nem történt említésre méltó esemény, de akkor egy baloldali beadást követően Kákonyi növelte a siófoki előnyt (2-0). A 87. percben még egy nagy lehetőség adódott a hazaiak előtt, de Fülöp Noel nem tudta gólra váltani a helyzetet.

Az egész meccs folyamán a hazaiak irányítottak, és két gólt szereztek. A Siófoknak ez a mérkőzés a támadások gyakorlására volt jó, a vendégek pedig a védelmüket tesztelhették – tudósított az onlajnok.com.

Felkészülési mérkőzés

FGSZ Siófok – Kozármisleny FC 2-0 (1-0)

Siófok, játékvezető: Bana

Siófok: Ambrusics – Mogyorósi, Erdei (Futó, a szünetben), Csató M., Polényi – Peszmeg, Fülöp N. – Molnár M., Hanzel, Papp M. – Andorka (Kákonyi, 56.). Edző: Soós Imre

Gólszerzők: Molnár M. (45.), Kákonyi (73.)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik