NB II

Fordított és nyert a Soroksár

Az NB II újonca fordulatokkal teli mérkőzésen győzött 3-2-re nyert a Vác ellen.

Kapcsolódó cikkek

Felkészülési mérkőzés
Soroksár SC – Vác FC 3-2 (1-2)
Haraszti út
Soroksár: Holczer – Simita, Farkas A., Pandur, Tóbiás – Huszák, Péter A., Lannert, Pál A. – Lisztes, Lovrencsics B. Cserék: Keszthelyi, Vass Zs., Kincses, Gyurácz, Kovács D., Balaskó Cs., Szenes, Szabó R., Hodgyai, Sándor I., Tokodi. Edző: Varga Attila
Gólszerzők: Pál A. (12.), Péter A. (55.), Hodgyai (78.), illetve Zsolnai (36.), Fábri (tizenegyesből 45.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A törökországi edzőtábor után itthon folytatta a felkészülést a Soroksár. A másodosztály újonca az NB III-ban listavezető Váccal mérte össze tudását szerdán. Fordulatos mérkőzésen végül 3-2-re nyertek a hazaiak.

Rögtön egy nagy váci helyzettel kezdődött a találkozó: Fábrit ugratták ki a vendégek, ziccerben vezethette kapura, éles szögből lőtt, és nem sokkal ment mellé.

Az első komolyabb támadásból gólt szerzett a dél-pesti csapat: Lisztes remek ütemben ugratta ki Pál Andrást, aki ziccerben vezethette kapura, majd balról éles szögből a hosszúba helyezte a labdát (1-0). Néhány percre rá könnyen egyenlíthetett volna a Vác, Németh Gábor kapott kiváló kiugratást, ziccerben vihette, azonban a kapujából kifutó Holczer lábbal menteni tudta a lövést.

A 31. percben Lovrencsics Balázs kapott remek kiugratást, senkitől sem zavartatva vezethette kapura, a kapujából kifutó Palásthy Dávid mellett azonban nem tudta elvinni a labdát, a kapus lelopta azt a lábáról. A 35. percben egy buta szabálytalanságot követően tizenegyeshez jutott a Vác, Zsolnai állt a labda mögé, és nem hibázta el (1-1).

Az első félidő lefújása előtt megint gólt szerzett a Vác: a fővárosiak passzolták haza a labdát, Holczer elcsúszott, így Fábrinak már csak az üres kapuba kellett passzolnia (1-2).

Az 55. percben a Soroksár egyenlíteni tudott: balról érkezett a hazaiak beadása, középen Péter Antal senkitől sem zavartatva, higgadtan fejezte be (2-2). A pontatlanságok miatt egyik csapat sem tudott komoly helyzetet kialakítani, egészen a 78. percig, amikor Hodgyai szerzett labdát a Vác tizenhatosa előtt, majd befelé cselezett, átjutott a védőjén, és éles szögből bevette Palásthy kapuját (3-2) – tudósított az onlajnok.com.

Olvasói sztorik