Törökország

Soroksári döntetlen a dánok ellen

Lovrencsics Balázs tizenegyesből volt eredményes, de gyorsan egyenlített a Hobro.
Nemzetközi felkészülési mérkőzés
Soroksár SC – Hobro IK 1-1 (0-0)
Törökország
Soroksár: Holczer – Simita, Pandur, Farkas A., Tóbiás (Szalkai) – Lannert (Balaskó), Huszák – Péter A. (Kincses), Lisztes (Szenes), Pál A. – Lovrencsics B. Edző: Varga Attila
Gólszerzők: Lovrencsics B. (tizenegyesből 77.), illetve Damborg (80.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II-ben újonc Soroksár SC a dán élvonalban hetedik helyezett Hobro IK ellen játszotta utolsó törökországi felkészülési mérkőzését.

Lara helyett ezúttal Belekben lépett pályára a magyar csapat a jó erőkből álló északiak ellen. Az első félidőben a dánok birtokolták többet a labdát, de mindössze egy nagy helyzetet tudtak kialakítani, a ziccerben kilépő támadó azonban a kapu mellé pörgetett. Eközben a dél-pestiek sem csak a védekezéssel törődtek, több ígéretes lehetőséget sikerült kialakítaniuk, gólt azonban egyik fél sem tudott szerezni.

A második játékrészre kiegyenlítődött a játék képe, de a kapuk továbbra is keveset forogtak veszélyben. A hajrába lépve Lovrencsics Balázs harcolt ki büntetőt, amit higgadtan értékesített is. Az öröm azonban nem tartott sokáig, néhány perccel később egy szöglet után egyenlítettek a dánok.

A mérkőzésnek ezzel még nem volt vége, Holczer bravúrja kellett a döntetlen megtartásához. Az eredménnyel azonban nem lehetnek elégedetlenek honfitársaink, erős ellenféllel szemben sikerült kiharcolniuk az ikszet – írja a Soroksár SC honlapja.

Olvasói sztorik