NB II

Fehérváron vesztett a Csákvár

A Videoton fiataljai négy gólt lőttek a másodosztály újoncának.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szerdán lejátszotta nyolcadik téli felkészülési mérkőzését a Csákvár, amely a Videoton NB III-as csapatának vendége volt. Az eddigi találkozókon egyre biztatóbb formát mutatott a másodosztályú együttes, és nem mellesleg valamennyi összecsapását megnyerte, ezúttal viszont halványabb teljesítménnyel rukkolt ki.

Az első félidőben ennek ellenére még vezettek a vendégek a székesfehérvári műfüves pályán, ám a második játékrészben négy gólt is kaptak. Igaz, ekkor már több utánpótláskorú játékost is pályára küldött Bognár György. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy Mihály Dávidot az ötödik percben rosszullét miatt le kellett cserélni. Örömteli, hogy az elmúlt hetekben bokasérülés miatt hiányzó Oldal Tibor góllal tért vissza. A kezdőcsapatban kapott helyet a próbajátékon szereplő, legutóbb Győrben szereplő Tarcsay Bence, sorsáról a héten dönt a szakvezetés.

A télen Dunaújvárosból érkezett Szalai Tamás és Milinte Árpád felmentést kapott a mai találkozó alól, míg Bakos Szabolcs, Hajdú Sándor és Sötét Dávid sérülés miatt hagyta ki a mérkőzést – írja az Aqvital FC honlapja.

Felkészülési mérkőzés

Videoton FC II – Aqvital FC Csákvár 4-2 (0-1)

Székesfehérvár, játékvezető: Farkas I.

Csákvár. 1. félidő: Gelei – Wild, Dulló, Domján, Fényes – Kocsis G. – Molnár T., Mihály (Oldal), Tarcsay – Nyilasi – Gajdos Zs. 2. félidő: Gelei – Köntös, Dulló, Kalló, Fényes – Molnár Cs. – Krausz, Oldal, Zimmermann, Varga Z. – Horváth R. Edző: Toldi Gábor

Gólszerzők: Cseszneki (2), Sejben, Vallejos, illetve Gajdos Zs., Oldal

Olvasói sztorik