NB II

Csank csapata ellen nyert a Csákvár

Negyedik téli edzőmeccsét is győzelemmel zárta a másodosztályú csapat.
Felkészülési mérkőzés
Aqvital FC Csákvár – Vác FC 2-0 (1-0)
Csákvár, műfüves-pálya, 100 néző. Játékvezető: Vitner
Csákvár. 1. félidő: Milinte – Wild, Dulló, Szalai T., Köntös – Kocsis G. – Molnár T., Molnár Cs., Mihály D., Varga Z. – Gajdos. 2. félidő: Milinte – Wild, Sötét, Szalai T., Köntös – Domján – Molnár T., Nyilasi, Fényes – Gajdos, Horváth R. Edző: Toldi Gábor
Vác: Palásthy D. – Tóth G., Szeleczky, Farkas P., Németh G. – Tóth B., Pallagi, Magos, Fábri – Rusvay, Pölöskei. Cserék: Rácz, Tényéros, Kószás, Rása, Gresz. Edző: Csank János
Gólszerzők: Mihály, Gajdos Zs.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szombat délután lejátszotta idei negyedik felkészülési mérkőzését a másodosztályú Csákvár, amely a Mór, a Tatabánya és a szlovák FK Kolárovo elleni találkozókhoz hasonlóan az NB III-ban listavezető Vác FC ellen is győzött.

A jó iramú találkozón mindvégig rendkívül stabil volt a csákváriak hátsó alakzata, Szalai Tamás remekül irányította a védelmet, így Milinte Árpádnak tulajdonképpen csak egyetlen alkalommal kellett komolyabban játékba avatkoznia. Ugyanakkor a támadások rendre magukban hordozták a gólveszélyt.

A házi gólkirály, Gajdos Zsolt a szerdai négy találata után ismét eredményes volt, méghozzá nem is akármilyen lövéssel állította be a végeredményt: Wild Tamás mesteri centerezését követően középről, kapásból bombázott a hálóba.

A csákváriak vasárnap a közös ebédet követően buszra szállnak, és egy hétig a bükfürdői edzőtáborban folytatják a felkészülést a másodosztály tavaszi idényére – írja a klub honlapja.

Olvasói sztorik