NB II

Preisinger csapata ellen nyertek

A Csákvár 2-0-ra győzött az osztrák Oberwart elleni edzőmeccsen, Szombathelyen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Csütörtök este csak a farkasok hiányoztak a szombathelyi futballpályáról… Az Illés Akadémia műfüves pályáján kellemetlen, csípős hideg fogadta a csapatokat, és hogy a legkisebb komfortérzetük se legyen a játékosoknak, időnként még a szél is feltámadt. Ez sem akadályozta meg azonban az NB II-ben újonc Csákvárt, hogy győzelemmel vegye az újabb akadályt.

Az egykori magyar gólkirály, Preisinger Sándor dirigálta felsőőri gárda ellen kimondottan jó iramú, férfiasan kemény meccset vívott a csapat. A találkozó során több helyzetet is kidolgoztak a csákváriak, de csak Molnár Tibor és Gajdos Zsolt révén sikerült a kapuba találniuk. Bár az Oberwart a mezőnyben mindvégig kemény ellenfélnek bizonyult, ám a kapura nem sok veszélyt jelentett – írja az Aqvital FC honlapja.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

Aqvital FC Csákvár – SV Oberwart (osztrák) 2-0 (1-0)

Szombathely, játékvezető: Gaál Á.

Csákvár. 2. félidő: Gelei – Wild, Szalai T., Dulló, Köntös – Kocsis G. – Molnár T., Nyilasi, Mihály, Varga Z. – Gajdos Zs. 2. félidő: Gelei – Fényes, Szalai T., Dulló, Köntös (Wild) – Domján – Molnár T., Molnár Cs., Varga Z. (Mihály) – Horváth R., Gajdos Zs. Edző: Toldi Gábor

Gólszerzők: Molnár T., Gajdos Zs.

Olvasói sztorik