NB II

Gajdos Zsolt négyet lőtt

A Csákvár hazai pályán 6-0-ra győzött a szlovákiai FC Kolárovo elleni edzőmeccsen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A kedvezőtlen előjelek ellenére szerda este lejátszotta újabb felkészülési mérkőzését az NB II-ben újonc Csákvár. A szlovák negyedosztályban szereplő ellenféllel szemben időnként kimondottan jól játszott a házigazda, és végül fölényes győzelmet aratott.

A csákváriak házi gólkirálya, Gajdos Zsolt kinyitotta a gólzsákot, egymaga négyszer vette be a gútaiak kapuját. A találkozón bemutatkozott a Puskás Akadémián nevelkedett Fényes Szabolcs, valamint játéklehetőséget kapott az ifjúsági korú Kalló Szabolcs is. Hiányzott ellenben a derekát fájlaló Horváth Roland, a porcgyanús Hajdú Sándor, a bokaszalag-húzódása után az edzéseket már elkezdő Oldal Tibor, a még mindig beteg Nyilasi Bálint, valamint a combját még érző Bakos Szabolcs – írja az Aqvital FC honlapja.

Felkészülési mérkőzés

Aqvital FC Csákvár – FK Kolárovo (szlovák) 6-0 (3-0)

Csákvár

Csákvár. 1. félidő: Milinte – Wild, Szalai T., Dulló, Fényes Sz. – Kocsis G. – Molnár T., Molnár Cs., Varga Z., Mihály – Gajdos Zs. 2. félidő: Gelei V. – Kalló, Sötét, Dulló, Köntös – Domján – Molnár T., Molnár Cs., Varga Z., Mihály – Gajdos Zs. Edző: Toldi Gábor

Gólszerzők: Gajdos (4), Varga Z., Molnár T.

Olvasói sztorik