NB II

Idegenben hengerelt a Csákvár

Kitettek magukért a támadók: Horváth Roland, Gajdos Zsolt és Molnár Tibor is a kapuba talált.
Felkészülési mérkőzés
Tatabánya FC – Aqvital FC Csákvár 0-4 (0-1)
Tatabánya, műfüves pálya
Csákvár: Szabó B. (Gelei V.) – Dulló (Wild), Sötét, Szalai T., Köntös – Kocsis G. (Domján) – Molnár Cs. (Molnár T.), Mihály, Varga Z. – Gajdos, Horváth R. (Nyilasi). Edző: Toldi Gábor
Gólszerzők: Horváth R. (2), Molnár T., Gajdos

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szombaton délidőben játszotta második téli felkészülési mérkőzését az NB II-ben újonc Csákvár, amely a harmadosztályú Tatabánya vendége volt. A találkozón a keret szinte valamennyi egészséges játékosa pályára lépett a vendégeknél. A rutinos kapus, Milinte Árpád külön edz, Hajdú Sándor és Bakos Szabolcs pedig kisebb sérülés miatt pihenőt kapott – írja az Aqvital FC honlapja.

A Csákvár kezdte jobban a találkozót és próbálta irányítani a mérkőzést, ahogy az az osztálykülönbség miatt várható volt. Több helyzetük is volt a vendégeknek, de nem tudtak betalálni. A játékrész közepén kiegyenlítetté vált a játék és a Tatabánya előtt is adódott lehetőség, de az utolsó mozdulatokba mindig hiba csúszott. Egy védelmi megingást kihasznált a Csákvár, amivel előnyhöz jutott (0-1). A félidő vége előtt büntetőhöz jutottak a vendégek, de Molnár Csaba nem tudta értékesíteni, Dombai András bravúrral hárított.

A második játékrész elején a Tatabánya előtt adódtak helyzetek, amivel egyenlíthetett volna, de elpuskázta a lehetőségeit. A főként fiatalokból álló tatabányai csapat lelkesen, de sok hibával játszott, amit az ellenfél kihasznált. Először szögletből, aztán beívelésből, majd egyéni akcióból szerzett gólt, így kialakítva a 4-0-s végeredményt – tudósított az FC Tatabánya honlapja.

A mai találkozón már lényegesen jobb teljesítményt nyújtott a Csákvár, mint szerdán. A négy rúgott gól mellett kihagytak még legalább ennyi ordító ziccert, de a szurkolók számára biztató lehet, hogy az NB II-es csapat góljait ezúttal a támadók szerezték, azaz előre-játékuk a tavaly tavaszi szép időket idézte…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik