NB II

Idegenben nyert a Csákvár

Az NB II újonca 2-1-re győzött a megyei első osztályú Mór otthonában rendezett edzőmeccsen.
Felkészülési mérkőzés
Mór – Aqvital FC Csákvár 1-2 (0-1)
Mór
Csákvár: Gelei V. (Szabó B.) – Wild – Szalai, Dulló (Sötét), Köntös – Kocsis – Molnár Cs. (Domján), Nyilasi, Bakos (Gajdos), Varga Z. (Mihály) – Horváth R. Edző: Toldi Gábor
A csákvári gólszerzők: Gajdos Zs., Kocsis G.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A másodosztályban újonc, és kiesőhelyen álló Csákvár szerda este lejátszotta első téli felkészülési mérkőzését. A megyei első osztályban harmadik helyen telelő Mór otthonában 2-1-re nyertek a vendégek. Az erőgyűjtés időszakában értelemszerűen még csikorog a gépezet, de a lényeg, hogy aki egészséges, pályára léphetett – írja a klub honlapja.

Az újesztendő első csákvári gólját – nem sokkal pályára lépése után – Gajdos Zsolt szerezte, aki a 15. percben a combját fájlaló Bakos Szabolcsot váltotta. A látogatók előnyét Kocsis Gábor duplázta meg, a hazaiak nem sokkal a lefújás előtt szépítettek.

Hajdú Sándor fájós térde, Molnár Tibor érzékeny Achillese miatt még könnyített munkát végez, míg a napokban szerződtetett Oldal Tibor a keddi edzésen bokasérülést szenvedett, így kénytelen kihagyni a találkozót.

– Bár látszott a játékosokon, hogy az elmúlt napok fizikai terhelése miatt fáradtabban mozognak, a hozzáállásukra nem lehet panasz. Szalai Tamás rendkívül jó benyomást keltett, intelligens, rutinos játékos, aki remekül fogta össze a védelmet – vélekedett a látottakról Toldi Gábor.

A Csákvár legközelebb szombaton 11 órakor, az NB III-as Tatabánya otthonában lép pályára.

Olvasói sztorik