NB II

Mindkét gól tizenegyesből született

A másodosztályban sereghajtó Balmazújváros 1-1-et játszott az NB III-as DVSC-DEAC ellen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az elmúlt hetekben Balmazújvárosban edző Lucas Marcolinivel végül nem kötött szerződést a klub, a hírek szerint Kisvárdára került. Viszont a fiatal szélső, Tóth László fél évre kölcsönbe az NB II sereghajtójához került a Puskás Akadémiától. A terveink szerint ezzel be is fejezték az erősítéseket.

Szombaton a harmadosztályú DVSC-DEAC vendégeként játszott felkészülési mérkőzést a Balmaz, amely a tizedik percben máris előnybe került: Vajda csapott le egy rossz passzra, a beadását követően kézzel ért bele az egyik hazai játékos a büntetőterületen belül, a tizenegyest pedig Mario Mijatovics magabiztosan lőtte a kapuba (0-1). A 82. percben Kiss László buktatta ellenfelét a tizenhatos vonalánál, amiért szintén járt a büntető, ezt Varga Kevin értékesítette (1-1) – tudósított a Balmazújváros honlapja.

Felkészülési mérkőzés

DVSC-DEAC – Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 1-1 (0-1)

Debrecen-Pallag, 20 néző. Játékvezető: Tatár

Balmazújváros: Radosevics – V. Rjasko, Borkos, Papp F., Virág (Tóth L., a szünetben) – Vajda, Popovics, Kiss L., Csonka – Mijatovics, Belényesi (Pavlicsics, a szünetben / Kónya, 62. / Andorkó 82.). Edző: Szabó János

Gólszerzők: Mijatovics (tizenegyesből 10.), illetve Varga K. (tizenegyesből 83.)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik