NB II

Négyet lőtt a Balmazújváros

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az első és az utolsó előtti percben is gólt kapott a harmadosztályú Cigánd csapatától az NB II-ben sereghajtó Balmazújváros, mégis 4-2-es sikert aratott a szerdai felkészülési mérkőzésen.

Az első percben elszámították magukat a hazaiak a bal oldalon egy előreívelésnél, a bepasszolt labdát Szalma Pál kiütötte, de a lendületből érkező Roszel a hálóba lőtt (0-1). A 11. percben Belényesi Miklós adott remek labdát a védők mögé érkező Angyalnak, aki Popovics elé továbbított, a légiós pedig az üres kapuba gurított (1-1). A 18. percben Sigér Dávid indította Lucast a jobb oldalon, aki az alapvonalról visszajátszotta a feladónak, Sigér pedig átvétel nélkül a rövid sarokba lőtt (2-1).

A 35. perc Jurij Csonka ívelt a félpályáról remekül Popovics elé, aki a kimozduló kapus mellett eltolta a labdát, és az üres kapuba célzott (3-1). A szünet után Batizi Pócsi kapott jó labdát, és a kapust elfektetve ívelt a hálóba (4-1). A 89. percben 25 méterről végzett el szabadrúgást a Cigánd, és a beívelés után Belényesi Csaba a kapuba fejelt (4-2) – tudósított a balmazfoci.hu.

Felkészülési mérkőzés

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Cigánd SE 4-2 (3-1)

Balmazújváros, 150 néző. Játékvezető: Szilágyi

Balmazújváros. 1. félidő: Szalma – Vachtler, Gal, Bokros, Csonka – Lucas, Sigér D., Kiss L., Popovics – Angyal, Belényesi. 2. félidő: Szalma – V. Rjasko, M. Rjasko, Papp F., Németh Á. – Batizi Pócsi, Sigér Á., Lucas, Virág – Vajda, Mijativics. Edző: Szabó János

Gólszerzők: Popovics (11., 35.), Sigér D. (18.), Batizi Pócsi (56.), illetve Roszel (1.), Belényesi Cs. (89.)

Olvasói sztorik