NB I

Nem tudott nyerni a Nyíregyháza

Az élvonalban újonc Spartacus 1-1-et játszott az NB II-es sereghajtó Balmazújváros otthonában.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Második téli felkészülési mérkőzésén lépett pályára a Nyíregyháza Spartacus, amely az NB II-ben sereghajtó Balmazújváros otthonába látogatott. Egyik csapat sem pihent a héten, a Szpari szakmai stábja két edzést tartott pénteken is. Ezúttal is érkezett két próbajátékos Tomics és Kovacsevics személyében, mindketten középhátvédek, és a kezdőben kaptak helyet.

Az élvonalbeli vendégek gyorsan vezetést szereztek, mindössze hét perc telt el, amikor Igor Zofcák került nagy helyzetbe, de önzetlenül továbbtette a labdát Juraj Halenárhoz, aki a kapuba lőtt (0-1). A folytatásban is a Nyíregyháza irányította a mérkőzést, voltak ígéretes támadásai a csapatnak. A 33. percben viszont egy fejessel egyenlítettek a hazaiak: egy szöglet után Mijatovics maradt teljesen egyedül, és a kapuba bólintott (1-1). Az első félidő hajrájában Zoran Kosztics előtt adódott nagy lehetőség, de a kapusba lőtte a labdát.

A fordulás után Seydi lőtt kapura húsz méterről, de fölé szállt a labdája. A játékrész első felében főként mezőnyjáték folyt. Később mindkét csapat előtt adódott helyzet, a Szpari részéről Koller Krisztián veszélyeztetett, míg a hazai próbálkozásokat Hrabina Alex hatástalanította. Gól nem született a második félidőben, így a Nyíregyháza második edzőmérkőzése döntetlennel ért véget; egy hét múlva a Debrecennel játszanak – tudósított a klub honlapja.

Felkészülési mérkőzés

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Nyíregyháza Spartacus 1-1 (1-1)

Balmazújváros

Nyíregyháza. 1. félidő: Balogh J. – Szokol, Tomics, Kovacsevics, Bosnjak – Arziani, Zofcák, Kosztics, Pekár, Pákolicz – Halenár. 2. félidő: Balogh J. (Hrabina, 65.) – Szokol, Tomics, Kovacsevics (Nagy Z., 65.), Rubus, Törtei – Abdouraman, Fodor F., Koller – Seydi, Dartsimelia. Edző: Mátyus János

Gólszerzők: Mijatovics (33.), illetve Halenár (7.)

Olvasói sztorik