NB II

A Balmaz gólzáporos sikere

Mijatovics két, Belényesi három gólt lőtt.
Felkészülési mérkőzés
Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Putnok FC 6-1 (3-0)
Balmazújváros, 300 fő. Játékvezető: Tatár
Balmazújváros: Perger – V. Rjasko, Bokros, Papp F. (Sigér Á., a szünetben), Virág (Németh Á., a szünetben) – Vajda, Kiss L., Batizi Pócsi (Tóth L., 17.), Popovics – Csonka, Mijatovics (Belényesi, a szünetben). Edző: Szabó János
Gólszerzők: Batizi Pócsi (7.), Mijatovics (22., 40.), Belényesi (64., 74., 79.), illetve Zimányi (tizenegyesből 82.)

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szerdán elmaradt a Putnok és a Balmazújváros felkészülési mérkőzése, mert a borsodi város pályája alkalmatlan volt a játékra. A találkozót csütörtökön pótolták a hajdúsági településen.

A hetedik percben Popovics szabadrúgása egy putnoki játékos fején megcsúszott, Viktor Rjasko kapura fejelte, a hálóőr elsőre hárítani tudott, a kipattanót azonban Batizi Pócsi belőtte (1-0). A 22. percben Tóth László szögletét a rövid oldalra érkező Mijatovics a kapuba fejelt (2-0). A negyvenedik percben Mijatovics egy beadást átvétel nélkül, kapásból a vendégek hálójába lőtt (3-0).

A 69. percben Virág Aladár passzolt Jurij Csonkának, akinek sikertelen próbálkozására Belényesi csapott le, és a kapus mellett begurította a labdát (4-0). Öt perccel később Tóth László ugratta ki a védők mögé érkező Belényesit, aki a kapust átemelve szerezte a hazaiak újabb gólját (5-0). A 79. percben Csonka ívelt a védők mögé, ahol Belényesi várta a labdát és egy átvétel után a hosszú sarokba lőtte (6-0).

A túloldalon Sigér buktatta ellenfelét a tizenhatoson belül, a játékvezető büntetőt adott, amit a csereként beálló Zimányi értékesített (6-1) – tudósított a Balmazújváros honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik