NB II

Újabb próbajátékosok a ZTE-nél

Városi Viktor, Papp Szilárd, Karacs Péter és Daru Bence mellett Murai Márk is érkezhet.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A soproni edzőtáborból hazatérve felvetődött, hogy szerdán is játszik felkészülési mérkőzést a ZTE FC, de ez az elképzelés meghiúsult. Viszont újabb próbajátékosok érkeztek – írja a zaol.hu.

Az NB II tavaszi nyitányára készülő egerszegiek Lendvára tervezett összecsapása nem jött össze. Helyette szerdán egymás közötti játék szerepel a programban, ahol próbajátékosokat is tesztelhet Lendvai Miklós – erősítette meg Kocsárdi Gergely klubigazgató.

Városi Viktor (Haladás), Papp Szilárd (Siófok), Karacs Péter (Bp. Honvéd) és Daru Bence (Siófok) is a zalaiakkal edz, és várhatóan a hétvégéig maradnak. Elképzelhető, hogy a legutóbb Kaposváron szereplő Murai Márk is Zalaegerszegen folytatja, és továbbra is a csapattal készül Horváth Péter, aki a Lenti TE-től érkezett. Utóbbi nagy valószínűséggel tavasszal a kék-fehéreknél szerepel, hiszen számolnak vele.

Jó hír a csapatnál, hogy Babati Benjamin és Délczeg Gergely korábbi sérülése már a múlté, így mindketten bekacsolódhattak a közös munkába, Kovács György és Kocsis Adrián viszont beteg. A ztefc.webnode.hu szurkolói honlap cikke szerint Bailo Dávid egyénileg végezte a feladatokat, Melczer Vilmos pedig továbbra is a rehabilitációját végzi.

Károly Bálint, Kocsis Adrián és Tanque sorsa továbbra is kérdéses, egyelőre a ZTE FC-nél edzenek, és elképzelhető, hogy maradnak.

Olvasói sztorik