NB II

Kulcsár több gólt vár magától

A Mezőkövesd középpályása jól érzi magát magát a csapatnál; szerinte minden poszton rendben vannak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Mezőkövesd több labdarúgóval is megerősítette a keretét a téli szünetben. Úgy tűnik, az NB II harmadik helyezettje nem bízza a véletlenre a feljutást. A legtöbb játékos a Haladásból jött, hiszen papíron Dvorschák Gábor, Medgyes Zoltán és Dombó Dávid is a szombathelyiek játékosának számít, ahogyan Kulcsár Kornél is, akinek a végleges megtartásán munkálkodnak Mezőkövesden. A 23 éves középpályás jelenleg kölcsönben szerepel a borsodiaknál.

A Rangadó.hu érdeklődésére Kulcsár beszélt a jövőbeli terveiről, elvárásairól, és elmondta: nem vetődött fel, hogy visszatérjen a Haladáshoz.

– Úgy tudom, november óta folyamatban van az ügy, februárban vagyunk, de nincs semmi fejlemény – mondta Kulcsár Kornél. – Nem véletlenül jöttem ide. Tudtam, hogy jó játékosok alkotják a keretet és ez rám is jó hatással van. Mindenképpen úgy érzem, erősödött a keret. Minden posztra van legalább három-négy jó játékos, ami jót fog tenni a csapatnak. Magamtól több gólt várnék, a csapattól pedig azt, hogy elérjük a célunkat.

Olvasói sztorik