NB II

Még három érkező a Vasasnál

Hangya Szilveszter, Murka Benedek és Mister X leigazolásában is reménykedik az ügyvezető.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Czvitkovics Péter és Kenesei Krisztián személyében két rutinos játékost igazolt hétfőn a másodosztályban listavezető Vasas, de a keret megerősítése még mindig nem ért véget. A klub honlapján látható videóinterjúban Vancsa Miklós ügyvezető Hangya Szilveszteren és Murka Benedeken kívül egy harmadik érkezőről is említést tett, de őt egyelőre nem nevesítette.

– Minden akadály elhárult Hangya Szilveszter kölcsönvétele elől, és van opciónk a megvásárlására is. Ha úgy teljesít, akkor ezzel élni is fogunk. Még várható igazolás Murka Benedek személyében, akinek a kivásárlási árával, és egyéb – nem közvetlenül a játékoshoz köthető – dolgaival problémák vannak, de remélem, ezeket a napokban át fogjuk hidalni. Ha minden jól megy, kedden még egy játékost a sorainkban tudhatunk majd, akiről azt gondolom, hogy a segítségünkre lehet, de nem szeretnék a dolgok elé menni, ezért inkább nem nevesíteném. Kedden meglátjuk, sikerül-e dűlőre jutnunk a fiatalemberrel, illetve sikerül-e olyan helyzetet teremteni, hogy tényleg idekerüljön – magyarázta Vancsa Miklós.

Hangya Szilveszter az MTK utánpótlásában játszott, az őszt pedig a Dunaújváros csapatában töltötte, de nem kapott számottevő játéklehetőséget. Murka Benedek tavaly nyáron Újpestről került az olasz Catania együtteséhez.

Olvasói sztorik