NB II

Kilencet gurított a Békéscsaba

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Békéscsaba a délutáni, Szeged-Grosics elleni négygólos siker után az NB III-as Orosháza ellen játszott felkészülési mérkőzést.

A második percben egy jobb oldali beadást követően a középen érkező Szilágyi Péter volt eredményes. A 16. percben a bal oldalról elvégzett szabadrúgást követően, Király Patrik jóvoltából ismét a vendégkapuba került a labda. Egy perccel később Szilágyi fordul le a védőjéről, és 16 méterről a hálóba lőtt (3-0).

A 36. percben Bagi távoli lövése hullott a kapuba. A 41. percben egy hazai szöglet után Bagi megszerezte második gólját. A második félidő elején egy orosházi védelmi kihagyást kihasználva Szilágyi volt eredményes (6-0).

Az 57. percben a vendégvédelem hibáját ezúttal Kertész használta ki, és Könyves mellett a hálóba gurított. A 86. percben Szilágyi negyedszer volt eredményes, két perccel később pedig Kertész szerezte a mérkőzés utolsó gólját (9-0) – tudósított az Orosháza FC honlapja.

Felkészülési mérkőzés

Békéscsaba 1912 Előre – Orosháza FC 9-0 (5-0)

Békéscsaba

Békéscsaba: Koszecz (Szólik) – Bényei, Balog Zs., Koszó, Juhász Gy., Bagi, Tölgyesi, Kertész, Berki, Király, Szilágyi P. Edző: Zoran Szpisljak

Gólszerzők: Szilágyi (2., 17., 55., 86.), Király (16.), Bagi (36., 41.), Kertész (57., 88.)

Olvasói sztorik