NB II

Zalai döntetlen Ausztriában

Néhány játékostól megválik a másodosztályú ZTE FC.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétfőn este érkezett meg soproni edzőtáborozása helyszínére a ZTE FC, amely kedden már mérkőzést is játszott, és 1-1-re végzett az osztrák HSV Horitschon ellen. Lendvai Miklós csapatára szerdán újabb ellenfél vár, de a vezetőedző szerint majd a pénteki találkozójuk lesz az igazi.

Az osztrákok nagyon szervezett játékkal rukkoltak elő, hiába birtokolta többet a labdát a Zete, helyzetet nem nagyon sikerült kialakítania, igaz az ellenfélnek is csak egy lehetősége volt, de azt kíméletlenül kihasználta. Sort cserélt a félidőben Lendvai Miklós, aki nem irodalmi stílusban küldte csatába a csapatot… Ennek meg is lett az eredménye, Szegleti révén rögtön egyenlítettek a zalaiak. A második félidei csapatban és játékban is benne volt a győzelem lehetősége, két ziccert és egy kapufát is fel lehetett jegyezni, végül 1-1 lett az eredmény – tudósított a ZTE FC honlapja.

A szerdai, Drassburg elleni meccs 20 órakor kezdődik, szintén az ausztriai Ritzingben, ahol fűthető pálya áll a csapatok rendelkezésére.

A műtét után lévő Denis Grbics és Melczer Vilmos odahaza, Egerszegen végzi a rehabilitációját. Kocsis Adrián és Károly Bálint a tavasz folyamán kevesebb játéklehetőséget kapna, ezért ők jelenleg az Ajka csapatával edzenek, és nem gördítenek akadályt a távozásuk elé. Hasonló a helyzet a brazil Tanqué-val, aki hosszú sérülése után ismét edz, de biztosan nem játszana valami sokat, és nyáron amúgy is lejár a szerződése. Mostanság a Balatonfüred NB III-as csapatánál készül.

A próbajátékosok távoztak a csapattól, és lehet, hogy már nem is igazolnak senkit, bár erről természetesen még nem mondtak le – írja a zaol.hu.

Olvasói sztorik