NB II

Sluka újra Zalaegerszegen

A szlovákiai játékost a tévéspénz-korlátozás miatt aligha szerződtetheti a ZTE FC...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A ZTE FC keddi edzésén csak nézőként lehetett jelen Szappanos Péter kapus, ugyanis a szombati edzésen, az egymás elleni játék során eltört az orra. A játékos a klub szurkolói honlapján elmondta: csütörtökön már újra edzeni szeretne.

– Kicsit elmozdult az orrom, helyre kellett rakni a kórházban. Ha nem mozgatom, nem csinálok vele semmit, akkor nem fáj, csak ha hozzáérek – mesélte Szappanos, aki a szerdai, Balatonfüred elleni edzőmeccsen természetesen nem védhet, de a hétvégén, valamint a jövő heti edzőtáborban (ahol három osztrák csapat ellen is pályára lép a Zete) talán már igen.

A csapattal edzett az őszt Pápán töltő Marián Sluka is. A ZTE korábbi játékosát a külföldiekre vonatkozó tévéspénz-korlátozás miatt valószínűleg nem fogják szerződtetni, jelenleg csak edzéslehetőséget biztosítanak neki.

Három próbajátékost tesztelnek: Tóth Lászlót, Fényes Szabolcsot és Horváth Pétert. Lendvai Miklós vezetőedző elmondása szerint próbajátékos az edzőtáborba már nem utazik, tehát addig döntenek a sorsukról.

Olvasói sztorik