NB II

Három próbajátékost elküldött a ZTE

Az NB I-es múlttal is rendelkező Skriba Máténak is távoznia kellett egy edzőmeccs után.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szerdán lejátszotta első felkészülési mérkőzését a másodosztályú ZTE FC, amelynél a Bajnokok Ligája-induló szlovén NK Maribor elleni 4-0-s vereséget követően döntöttek a próbajátékosok sorsáról – többek között elbúcsúztak az NB I-es múlttal rendelkező Skriba Mátétól is.

A Veszprémből érkezett Császár Attila és Németh Erik nem folytatja a munkát a zalaiakkal, és ahogy Lendvai Miklós vezetőedző elmondta, Skriba Mátét sem marasztalják, aki a felkészülés elejétől a csapattal készült. A Puskás Akadémiáról érkezett Tóth László és Fényes Szabolcs viszont a szakvezető szerint „közelebb van ahhoz”, hogy tovább teszteljék őket.

Szombatra nincs lekötött edzőmeccsük a zalaiaknak, viszont az egymás közötti játék során tovább figyelik a kiszemelteket, és a zaol.hu oldalon Lendvai Miklós vezetőedző elmondta: sok függ attól is, hogy sikerül-e leigazolniuk még egy olyan labdarúgót, aki jó eséllyel a kezdőcsapatban is helyet kaphat majd. Péntektől egyébként a Lenti TE együtteséből Horváth Péter is a ZTE FC-nél edz.

Olvasói sztorik