NB II

Négyet kapott a Zalaegerszeg

A másodosztályú ZTE 4-0-s vereséget szenvedett a Bajnokok Ligája-résztvevő szlovén NK Maribor ellen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Első téli felkészülési mérkőzését a határ menti Lendván játszotta a másodosztályú Zalaegerszeg, amely a Bajnokok Ligája-csoportkörben is szerepelt szlovén NK Maribor ellen lépett pályára, műfüvön. A zalaiaknál négy próbajátékos is lehetőséget kapott: Császár Attila (Veszprém), Németh Erik (Veszprém), Fényes Szabolcs (Puskás Akadémia), Tóth László (Puskás Akadémia).

A találkozó elején a ZTE kifejezetten jól mozgott, és az első húsz percben tulajdonképpen teljesen kiegyenlített volt a játék. A hajrához közeledve Bailo rontott nagy helyzetben, majd jött a szlovének válasza, amikor Vrsic laposan lőtt a hálóba. Még ennél is nagyobb helyzet következett zalai oldalon, ám Skriba a kapu torkából fölé lőtt.

A második félidőben mindkét oldalon teljes sort cseréltek a szakvezetők. A Zete továbbra is jól játszott, sokat futottak játékosai, de újabb gólt szerzett a Maribor, és végül úgy nyert 4-0-re, hogy az utolsó öt percben gyors egymásutánban két találatot szerzett, ám ekkora különbség valóban nem volt a két együttes között – tudósított a zaol.hu.

Érdekesség, hogy a szlovénok egyik gólját a Debrecenből távozott Dalibor Volas lőtte.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

NK Maribor (szlovén) – Zalaegerszegi TE FC 4-0 (1-0)

Lendva, 200 néző

ZTE. 1. félidő: Szappanos – Króner, Kovács G., Császár, Kocsis – Németh E. – Bailo, Szegleti, Károly B., Skriba – Délczeg (Vittman). 2. félidő: Czirjék – Simonfalvi, Fényes, Forgács, Fodor – Horváth A. – Babati, Szakály A., Szöllősi, Tóth L. – Vittman (Bíró A.). Edző: Lendvai Miklós

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik