NB II

Rutinos erősítés Szegeden

Az NB II-es Szeged-Grosics leigazolta Tóth Balázst.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nem kezdett rosszul az NB II-ben az újonc Szeged 2011-Grosics Akadémia csapata, hiszen tíz forduló, a szezon harmada után a nyolcadik helyen áll, ráadásul kerete most Tóth Balázs személyében egy rutinos középpályással bővült.

A 34 éves labdarúgó tevékeny részt vállalt a Puskás Akadémia FC élvonalba jutásában a 2012–2013-as szezon során, majd az elmúlt idényben 21 alkalommal viselte az együttes mezét az NB I-ben. Nyáron lejárt szerződését nem hosszabbították meg, így július óta szabadon igazolható volt. Pályafutása során megfordult a többi között Kaposváron, Újpesten, a Honvédnál, a Vasasnál és Siófokon, sőt néhány hónapot eltöltött Ománban is. Az NB I-ben száznál több mérkőzés áll a középpálya és a védelem tengelyében egyaránt bevethető játékos háta mögött.

A Szeged 2011-Grosics Akadémia egyelőre az őszi idény végéig, tehát gyakorlatilag a következő öt mérkőzés erejéig kötött vele szerződést, de szóba kerülhet a hosszabbítás is – írja a szegedma.hu.

Két kapus is megsérült

A hazai mérkőzéseit Gyulán játszó szegedi klub tájékoztatása szerint a bajnokság téli szünetében szeretnének kapust is igazolni, miután Molnár F. Tamás és Zaharia János is hosszabb időre kidőlt. A szabadon igazolható hálóőrök között nem találtak megfelelő jelöltet, így a hétvégén az eltiltását letöltött Zseljko Belecsan, illetve a 17 éves Rozs Egon állhat Nyilas Elek vezetőedző rendelkezésére az Ajka ellen.

Olvasói sztorik