NB II

A Vasasnál is egységben az erő

Remili Mohamed is úgy véli: ha saját magunkat le tudják győzni az angyalföldiek, akkor nincs ellenfelük.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Dupla mesterhármassal büszkélkedhetett a siófoki mérkőzés után Remili Mohamed. A Vasas 5-1-re győzött az NB II második fordulójában, a 29 éves támadó középpályás három gólt lőtt, és három oldalszabadrúgása során három hazai játékost lőtt ki a sorfalból. Bosszankodásra nem volt okuk a vendégeknek, mert bár további gólokat is szerezhettek volna, a helyzetkihasználásukat így sem érhette komoly kritika. A bajnoki rajt előtt sokan egyértelmű aranyesélyesnek kiáltották ki az angyalföldieknek, ők azonban két siker után sem kiabálnak el semmit, és továbbra is lépésről-lépesre, vagyis mérkőzésről-mérkőzésre haladnának.

A péntek délutáni meccs lefújása után a Rangadó.hu érdeklődésére Remili Mohamed hangsúlyozta: a csapaton belül nagyon erős az egység, és ez látszott a siófoki találkozón is.

– A négygólos különbség könnyű sikert sejtet, de milyen volt valójában a mérkőzés?
– Belülről más volt megélni mindezt, főleg az elején, hiszen ez a meccs is nulla-nulláról indult, és nem lehetett könnyelműsködni. Maximálisan kihoztuk magunkból, amit a mester kért, ezzel én is elégedett vagyok, és a csapat munkájával is. Három-nullás vezetés után talán érthető, hogy kicsit visszaestünk, de úgy érzem, hogy végig, kilencven percen keresztül uraltuk, kontrolláltuk a meccset, nagyon örülök a három pontnak – kezdte Remili Mohamed.

– A szurkolókkal is újra megtalálták a közös hangot, és az öltözőfolyosón is lehetett hallani, hogy nagyszerű a csapat hangulata. Ez „csupán” a jó bajnoki rajtnak tudható be?
– Ez egy összeszokott brigád, a szurkolók megszerettek minket, szerethető focit tudunk játszani, nem mellékesen eredményesen. Úgy érzem, egymásra talált a szurkolótábor a csapattal, és a csapaton belül is nagyon erős az egység. Ez látszott a mai mérkőzésen is.

– Ezek szerint minden adott a jó őszhöz?!
– Igen, minden. Ez csak rajtunk múlik. A mester épp valamelyik nap mondta az ankéton, hogy a legnagyobb ellenfelünk saját magunk vagyunk, ha saját magunkat le tudjuk győzni, akkor nincs ellenfelünk.

– Most kétségtelenül nagyon jó formában vannak, de tizenöt meccsből áll az ősz. Fel vannak készülve a hullámvölgyekre?
– Szerintem az a csapat fog jól szerepelni, és az a csapat erős, amelyik a hullámvölgyekből szinte egyből, vagy szinte már a meccsen belül ki tud jönni. Ezt mi is tudjuk, és minden mérkőzéshez úgy állunk, hogy a maximumot kell nyújtanunk. Nem indulhatunk ki abból, hogy két fordulót könnyen vettünk. Most Balmazújvárosba megyünk, az is nagyon nehéz meccs lesz, arra is ugyanígy koncentrálunk.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik