NB II

Waltner Róbert ismét Kaposváron?

A rutinos támadó azt nyilatkozta, hogy szeretne még néhány évet a Rákóczi színeiben játszani.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Amikor a téli szünetben edzőváltás történt a Kaposvári Rákóczi csapatánál, és Prukner László helyét Selymes Tibor vette át, a játékoskeret több tagjának is távoznia kellett, köztük volt Waltner Róbert is. A rutinos támadó a tavaszi szezonban a másodosztályú Siófok együttesét szerette volna feljutáshoz segíteni, de egy makacs sérülés meggátolta ebben.

A kapos.hu videointerjújából kiderült, hogy szívesen játszana újra a Rákóczi csapatában, tavaszi sérülése rendbe jött, napjainkban pedig várja az ajánlatokat.

– Sajnos nem olyan volt a tavasz, amilyenre számítottam. A bajnokság kezdete előtt másfél héttel megsérültem, bokaszalag-szakadásom volt – kezdte Waltner Róbert. – Előbb elkezdtem az edzéseket, mint kellett volna. Hat hetet kellett volna kihagynom, de három hét után kezdtem ismét edzeni – nem csak miattam… Sajnos ez a félév ráment, nem sokat játszottam. Szerencsére jött a szünet, a lábam már rendben van. Várom az ajánlatokat, lejárt a szerződésem.

A 37 éves játékos egyáltalán nem zárja ki a lehetőséget, hogy ismét a Kaposvár csapatában futballozzon, immár a másodosztályban, az új edző, Márton Gábor irányításával.

– Ha megkeresnek a vezetők, akkor természetesen van esély, nem zárkózom el előle. Kaposvári vagyok, itt nevelkedtem, szeretem ezt a klubot. Meglátjuk… De örülnék, ha sikerülne itt befejeznem a pályafutásomat. Jó lenne még néhány évet itt játszani – mondta Waltner.

Az egykori válogatott játékos korábban sikeres éveket töltött Zalaegerszegen, ahol a bajnokcsapat meghatározó tagja volt. Néhány napja felvetődött, hogy esetleg visszatér a ZTE-hez, amellyel együtt is edzett. Amikor a klub a Facebook-on közzétette, hogy fiatal U20-as válogatott játékosa, Holdampf Gergő távozott, és Újpestre igazolt, Waltner a következő kommentárt fűzte hozzá:

„Egy hetet edzettem a csapattal, véleményem szerint ez a srác volt a legtehetségesebb, a legjobb mentalitású! Gondolom, milyen ajánlatot kaphatott… Kocsárdi helyében én soha nem engedtem volna el!”

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik