NB II

Márton Gábor irányítja a Rákóczit

Az előző idényben Pécsett dolgozó szakember veszi át az NB II-be kieső klub vezetőedzői posztját.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A következő évadban Márton Gábor irányítja a Kaposvári Rákóczi szakmai munkáját. Az együttes kedden délután meg is kezdte a felkészülést az őszi szezonra – írja az NB II-es klub honlapja.

A korábbi válogatott játékos Barcson kezdte edzői pályafutását, majd a pécsi utánpótlásban vállalt szerepet. 2010 és 2013 között a másodosztályban kis költségvetéssel is nagy sikereket elérő Kozármisleny vezetőedzője volt. Az előző idényben – Lőrincz Emillel párban – az élvonalbeli Pécsi MFC edzőjeként dolgozott, s ért el hetedik helyet a csapattal.

A kaposvári szakmai stábban két állandó segítője Takács Lajos pályaedző és Kárpáti Péter erőnléti edző lesz, kapusedzőként pedig visszatér a felnőtt csapathoz Házi László. A rehabilitációs edző Somlyai Nóra marad.

A csapat kedden délután meg is kezdte a felkészülést a következő évadra. Új igazolásokról még nincsenek hírek, de próbajátékosok már érkeztek az első tréningre is. A Rákóczi pénteken, a szombathelyi Király Kupán játssza első felkészülési mérkőzését.

Olvasói sztorik