NB II

Nem marasztalják Bajzát Pétert?

A Spartacus vezetői még nem ajánlottak szerződéshosszabbítást a gólkirály-jelölt csatárnak

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kiváló szezont zár a Nyíregyháza, amely a másodosztály megnyerésével feljutott az élvonalba. A gólkirályi cím legfőbb esélyese, Bajzát Péter 25 alkalommal volt eredményes, tehát csapata góljainak majdnem a fele az ő nevéhez fűződik. Ehhez képest megdöbbentő tényre derült fény a Magyar Hírlapnak adott interjújából: a szerződése lejár, de a nyíregyházi vezetők még nem ajánlottak szerződéshosszabbítást neki!

A 32 éves csatár úgy vélekedett: több minőségi futballistára lenne szüksége a csapatnak, hogy az élvonalban is sikeres tudjon lenni, de ezt a vezetők is tudják, és már tárgyalnak a kiszemeltekkel.

– A jövőm még nem tiszta. Szerencsére érdeklődőkben nincs hiány, és persze mindegyik ajánlatot meghallgatom, mérlegelek, és majd döntök, hol folytatom. Azt azért el kell mondanom, hogy a nyíregyházi vezetők még nem ajánlottak szerződéshosszabbítást. Ha olyan ajánlatot kapok, amely megfelelő számomra, akkor nyilván elgondolkodnék, hogy országot váltsak. De őszintén szólva erre azért komoly esélyt már nem látok, nagyon valószínű, hogy itthon fogok maradni – mondta Bajzát Péter.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik