NB II

Grúz Tamás hosszabbított

Az angyalföldiek középhátvédje 2016 nyaráig szóló, kétéves szerződést írt alá az NB II-es klubnál.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Grúz Tamás idén februárban került fél évre, kölcsönbe a Vasashoz. A Ferencváros játékosa tavaly óta Szolnokon szerepelt kölcsönben. Akkor Vancsa Miklós, az angyalföldiek ügyvezetője úgy fogalmazott: mindkét fél nyitott arra, hogy nyártól végleg az ő játékosuk legyen. Most ez a kölcsönös szándék öltött testet a szerződés szerdai aláírásával.

– Nagyon örülök, hogy Grúz Tamás nemcsak a kétéves szerződésével kötelezte el magát a Vasashoz, hanem azzal is, hogy itt a közelben, Angyalföldön vett lakást – nyilatkozta a klub honlapján Vancsa Miklós ügyvezető. – Bizonyos vagyok abban, hogy a jövőben is a tőle tapasztalt csupa szívvel minden mérkőzésen mindent megtesz azért, hogy a Vasas sikeres legyen.

– Valóban hosszú távon tervezem, hogy itt játsszak és szolgáljam a Vasast. Itt, a pályához közel vásároltunk egy lakást, ahol a feleségemmel és a három és fél éves ikerpár kislányaimmal élünk. Márciustól sikerült az ikreket elhelyezni a közeli óvodában, ami szintén megnyugtató – hangsúlyozta Grúz Tamás. – Nagyon jól érzem magam a Vasasnál, kiváló a közösség, amit a tavaszi eredmények is mutatnak. A feleségemmel együtt mindketten salgótarjániak vagyunk. Szüleink, rokonaink is ott élnek. Amikor csak tehetjük – az ünnepeken, és általában kéthetente hétvégeken – hazautazunk.

Olvasói sztorik