NB II

Pihenő vár Bodnár Lászlóra

Az egykori válogatott hátvéd két héttel ezelőtt szenvedett porcsérülést, és néhány nap múlva műtik.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A másodosztályú Kisvárda FC játékosa, Bodnár László két héttel ezelőtt porcsérülést szenvedett. A rutinos jobbhátvéd fél év kihagyás után tért vissza márciusban a futballpályára, de mielőtt igazán formába lendülhetett volna, ismét megsérült. A Debrecen, az ukrán Dinamo Kijev és az osztrák Salzburg egykori játékosa három mérkőzést játszott a tavaszi szezonban.

A Rangadó.hu megkeresésére Bodnár László elmondta: észre sem vette, hogy baj van, egyszerűen csak elkezdett fájni a térde. Valószínűleg a jövő hét folyamán műtik meg.

– Fogalmam sincs, mi történt. Egyik napról a másikra edzés közben elkezdett fájni a lábam – kezdte Bodnár László. – Ugyanúgy dolgoztam tovább, de észrevettem, hogy nem hajlik a térdem. Ezután elmentem MR-vizsgálatra, mert ki kellett derítenem, mi baj van. Kiderült, hogy letört egy porcdarab a térdemről.

A Kisvárda jelenleg a tizedik helyen áll a másodosztályban. A klub vezetői télen a bennmaradást tűzték célul. Az egykori válogatott védő bízik a tavaszi visszatérésben

– Nagyon csalódott vagyok, mert egyre jobb formába lendültem. Biztosan tudtam volna segíteni a Kisvárdának, hogy kiharcolja a csapat a bennmaradást. Szerencsére most előbbre léptünk a tabellán, de akkor is minden meccs fontos lett volna. Remélem, a bajnokság utolsó néhány meccsére vissza tudok térni.

Bodnár három mérkőzést játszott az NB II-ben, tavasszal. Hogy mennyi kihagyás vár rá, egyelőre képlékeny, de általában négy-hat hét pihenővel jár egy ilyen sérülés.

– Jelenleg pihentetem a lábamat, és konditerembe járok. Szombaton megyek Tatára, dr. Béres Györgyhöz. Megvizsgálja a lábamat, és utána fog kiderülni, mikor műtenek és mennyit kell majd kihagynom – mondta végül Bodnár László.

Olvasói sztorik