NB II

Nem játszhat mindenki a rangadón

Szokol Zsolt visszatérhet, de mindkét oldalon lesznek hiányzók a listavezető és a Vasas meccsén.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szépen javul a sérültek állapota Nyíregyházán. A másodosztály listavezetője vasárnap délután rangadót játszik a Vasas otthonában, Szokol Zsolt akár már az angyalföldiek ellen pályára léphet. A jobbhátvéd a Békéscsaba elleni meccs előtti utolsó edzésen belelépett egy gödörbe, és aláfordult a bokája. Komolynak tűnt a baj, és az egyik szalag részben be is szakadt. Napokon keresztül Budapesten kezelte egy specialista a sérült testrészt, amely olyan ütemben javult, hogy a Vasas ellen már pályára léphet.

Az őt helyettesítő Polényi Gábor viszont a Debrecen elleni kupameccsen sérült meg. Összerúgtak Ludánszki Bencével, és a védőt – bár egy ideig még a pályán tudott maradni – a szünet után le kellett cserélni, de az állapota sokat javult. Hogy pályára léphet-e korábbi együttese otthonában, az csak szombaton vagy vasárnap derül ki.

Rezes László térdével vannak gondok, az ő szereplése is kérdéses. Paku Roland rövidesen visszatérhet, hiszen teljesen rendbe jött a sérülése, és már a társakkal edzett, hosszú idő után ismét teljes terhelést kapott.

– Eddig György Rolland rehabilitációs edzővel külön készültem, de szerencsére teljesen rendbe jött a lábam, és már a többiekkel edzhetek. Úgy érzem, nem nagy a fizikai lemaradásom, igyekszem gyorsan formába lendülni. A hétvégén még biztosan nem játszhatok, de már hiányoznak a mérkőzések, szeretnék ismét a pályán lenni – mondta klubja honlapján a fiatal középpályás.

Paku Roland mellett Csordás Szabolcs is hiányozni fog a Vasas elleni találkozóról, mert legutóbb begyűjtötte ötödik sárga lapját, így eltiltását tölti.

A Vasasból ketten hiányoznak eltiltás miatt: Nagy Tamás és Grúz Tamás, míg Izing Martin térdsérülés miatt nem játszhat.

Olvasói sztorik