Hírek

Bűnözői kapcsolatokkal rendelkező provokátorok

A Spartacus szurkolói közleményben magyarázták a szerdai lelátói konfliktust.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szerdán az első- és a másodosztály listavezetője találkozott a Magyar Kupa negyeddöntőjében, és a vendég Debrecen talán a vártnál simábban győzött 3-1-re Nyíregyházán. Félő volt, hogy a két ősi rivális szurkolótábor megtalálja egymást, és a balhé végül nem is maradt el, de a Loki drukkereinek semmi közük hozzá, mert a szabolcsiak lerendezték házon belül… Ezzel kapcsolatban csütörtökön egy közlemény is megjelent a klub honlapján.

„Tegnap a Debrecen elleni meccs második félidejének végén a nyíregyházi ultra kanyarban egy rövid konfliktusnak voltatok szemtanúi. A kavarodás oka, hogy öt-hat, már nem a jelenlegi szervezett ultraközösséghez tartozó, bűnözői kapcsolatokkal rendelkező provokátor számunkra vállalhatatlan magatartása volt. Mi ultrák nem vagyunk bűnözők! Nem tudunk közösséget vállalni nyíregyháziakat provokáló emberekkel. Nem hagyhatjuk, hogy ilyen emberek szégyent hozzanak ránk és szeretett klubunkra.

Ti is hasonlóan tettek volna, ha pár székkel az ülőhelyetektől, néhány személy folyamatosan, nyolcvan percen át provokált volna benneteket. A biztonságiak jól tudják már kik ezek az emberek. Nincs helyük közöttünk a jövőben sem. Ha valaki tegnapi szórakozását ez a kis közjáték elrontotta volna, attól elnézést kérünk. De még egyszer hangsúlyozzuk, hogy nem tűrünk meg provokátorokat a jövőben sem sorainkban. Továbbra is mindent megteszünk, hogy mindig és mindenhol segítsük csapatunkat.”

Olvasói sztorik