NB II

Baranyai szomszédok kapuscseréje

Helesfay Donát a PMFC-be került, helyette Holczer Ádám érkezett az NB II sereghajtójához.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Helesfay Donát személyében újabb kozármislenyi labdarúgó kap lehetőséget az élvonalban, hiszen a kapus a Pécs csapatához igazolt. A PMFC együttese Dibusz Dénes távozósa óta hálóőrt keresett, mindenképpen szükségük volt egy bevethető játékosra ezen a poszton.

A Kozármislenyben zajló remek szakmai munkát kiválóan bizonyítja, hogy Volcsányi Csaba kapusedző kezei közül Gőcze Gergő, és Mester Tamás után immár a harmadik kapus bizonyíthat az NB I-ben.

Helesfay távozásával egyidejűleg új érkező kapusról is beszámolt az NB II-ben sereghajtó klub honlapja: Holczer Ádám a PMFC labdarúgójaként Gyirmóton szerepelt kölcsönjátékosként legutóbb, de tavasszal már a Kozármislenyt fogja erősíteni.

A Ferencváros színeiben lett NB I-es labdarúgó, ahol 11 mérkőzésen védett, de ezen kívül Kecskeméten is pályára lépett az élvonalban öt alkalommal. Később megfordult Nyíregyházán, Pécsett, illetve Gyirmóton.

Érdekesség, hogy a pécsiek azt a kapust választották, aki eddig mindössze tíz NB II-es meccset védett végig, azzal szemben, aki 15 élvonalbeli, és körülbelül hetven másodosztályú találkozón szerepelt…

Olvasói sztorik