NB I

Értetlenül áll a történtek előtt

Holczer Ádám csak a sajtóból értesült, hogy a PMFC-nél nem számítanak rá.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A sajtóban megjelent a hír, miszerint Holczer Ádámra nem tart igényt a PMFC. A kapus az elmúlt idényt az NB II-es Gyirmót csapatában töltötte, de lejáró kölcsönszerződése után visszakerülne a pécsiekhez. A Rangadó.hu érdeklődésére a 25 éves hálóőr elmondta, nem érti mi történik az ügyében.

– Megmondom őszintén, kicsit értetlenül állok a dolgok előtt. A helyzet ugyanis az, hogy lejár ugyan a gyirmóti kölcsönszerződésem, de még élő szerződésem van a PMFC-vel – magyarázta Holczer Ádám. – Én pécsi részről semmiféle tájékoztatást nem kaptam, mivel június 30-ig hivatalosan még a Gyirmót játékosa vagyok, így nem is kellett edzésre jelentkeznem a baranyaiaknál. Fogalmam sincs, hogy ez a kijelentés mit takar, kölcsön akarnak-e adni esetleg, vagy valami másról van szó.

A Ferencváros egykori kapusa nem tartja kizártnak, hogy a következő szezonban újra a Gyirmót játékosa legyen. Sisa Tibor lett a győriek új edzője, és a napokban már munkába állt a keret.

– Még csak a jövő héten kezdődne a felkészülés, de az új vezetőedző kérte, hogy ezen a héten már álljunk munkába, mert mindenkit szeretne látni edzés közben, hogy képet kapjon róla. A mindenkiben én is benne vagyok, így hát elkezdtem az edzéseket, de hogy miként alakul a sorsom, egyáltalán számít-e rám az új szakvezetés, azt még nem tudom. Szóval most még nagyon képlékeny az én jövőm – mondta Holczer Ádám.

Olvasói sztorik